Wednesday, 30 November 2011

Testing....WATERMARK

Assalamualaikum...

Selamat petang blogger semua...

 Sebelum balik, sempat lagi nak update blog...
IVM nak share dengan korang, tp IVM tak sure la apa nama benda alah ni...
Macam dlm gamabr Cik Epal ni...
Yang IVM letak anak panah merah tu..
Kalau korang tahu nama benda alah tu, boleh koment kat bawah ya...

Dah lama IVM nak tempah benda alah ni...

Nak jadikan cerita, Adik IVM ada tempah Header dengan  wanie ni,
jd IVM xlepaskan peluang bertanya dengan Wanie, dia kata dia pandai buat...
IVM nak tempah dengan wanie, tapi Wanie tak charges , wani kata dia nak bagi free je utk IVM..
Tq Wanie

 WaterMark copyright dr Wanie
Kalau korang nak tempah sila ke ->  blog adik Wanie

IVM belajar buat copyright dengan kawan IVM, akhirnyer berjaya jgk IVM buat walaupun pun tak canggih mcm adik Wanie buat...
Apa2 pun IVM ttp bangga dengan diri sendiri...
Jom tengok hasil tangan IVM yg tak kreatif..

Watermark Copyright 1

WaterMark Copyright 2

Watermark Copy Right 3

Copyright yang ni, IVM buat khas utk SHOP ONLINE IVM..
Kalau korang ada masa singgah la ya
Shop IVM   Dress Chantek

Watermark Copyright4

Watermark Copyright 5

Yang ini plak IVM buat khas untuk kawan IVM ...


Ok la, kalau korang nak tempah pom boleh ( free je ), tp ikhlas IVM cakap, IVM xkreatif sgt....
hehehehe... 
Berminat boleh email -> irza8483@yahoo.com.my..

Ok babai..

Thanks kerana sudi baca entry IVM !! U all sweet !!

2 000 org mendoakan kebahagian IVM:

mizz sue91 said...

huhuhu comel-2 watermark IVM...sue nk jgk blh?

VespaMerah said...

boleh2... sila bg pic ya...nati IVM akan design..