Thursday, 17 November 2011

Template untuk adik Kunangkunangsenja

Assalamualaikum.....

Agak janggal untuk menulis entry kat blog sbab dah lama xberblog... Sejak kahwin ni, memang masa untuk berblog agak terbatas, al-maklum bila dah jadi isteri ni, banyak plak komitmenkan, lebih2 lagi aku berkerja...

Opppsss, bukan nak bercerita pasal rumahtangga, isteri or sebagainyer, tp nak cerita pasal template yag aku tempah untuk adik aku yang tersayang... adik aku ni baru je nak menceburi dunia BLOG ni so, dia suruh aku tempah satu tamplate.... ting...tong...pusing kanan...pusing kiri...Jumpala 1 blog ni, yang buat package utk HEADER, TEMPLATE dengan harga yang amat murah sekali, setakat ni yang aku jumpe diala, yang paling murah... Jom tengok hasil kreativiti adik Wanie
ni ...


Aku suka tempah header dekat Wanie sebab dia jenis xsombong, suka melayan telatah aku yang cerewet ni, dan suka terima pandangan dari customer, banyak kali jugakla aku ubah header n template yang dia buat... Paling best sekali wanie ni, xkedekut Ilmu serta baik hati.

Kalau korang nak tempah header bolehla tempah kat Wanie nie... Meh..Klik kat  sini  Syarat2 & Package
yang Wanie tawarkan ...
 Rugi kalau korang xtempah tau, sangat cantik dan murah sangat2...

Aku harap adik aku berpuas hati dengan template yang Wanie ni design utk dia..javascript:void(0).
ok, nak sambung buat kerja ni.... Busy gila, sejak cuti lama ni....

Thanks kerana sudi baca entry IVM !! U all sweet !!

2 000 org mendoakan kebahagian IVM:

Wanie said...

thanks akak promote blog wanie..hehe
copyright akak on the way :) nanti dah siap wnaie email..

VespamMerah said...

sama2 dik.... ok terima ksih ya sbb bg free copyright tu, cantik sgt2... smoga bjaya..