Monday, 21 November 2011

SUKAN SEA : MALAYSIA PERTAHANKAN PINGAT EMAS

Assalamualaikum...

Semangat pagi ni nak update pasal kemenangan SUKAN SEA berpihak kepada MALAYSIA..
Semangat waja datang secara tiba-tiba.. dulu masa kecik-kecik mmg aku xminta langsung bola, tiap2 kali siaran langsung bola ada di TV, aku sure akan menangis SEBAB aku xsuka bola, abah, abang dan adik laki aku mesti tengok bola, lagi kuat aku nangis kalau malam tu ada cerita best... Nak mengamuk rasa hehehe...

TAPI... 
SEKARANG...

Minat begitu mendalam sejak kahwin.... 
Suami minat bola, so aku kena minat bola jgk hehehe..
Best jugakkan ..hehehe

 Aksi  KFC ..

Perlawanan berlanjutan ke masa tambahan dan Indonesia pula dilihat menguasai perlawanan dengan menyerang bertubi tubi ke arah kubu Malaysia namun kekebalan benteng pertahanan dan kecekapan penjaga gol KhairulFahmi Che Mat berjaya menidakkan usaha Indonesia untuk mendapatkan gol kemenangan. 
creadit :kelantanfa.comDalam perlawanan ini, ramai rakyat malaysia marahkan Fakri sebab permainanyer sangat mengecewakan...
Ramai jugak yang mendoakan time penalti, FAKRI tak akan buat sepakkan penalti..
Doa tidak dimakbulkan, FAKRI terpilih utk membuat sepakkan penalti....
Masing2 membuat andaian ketika ini, sepakkan dari FAKRI mesti MENGECEWAKAN....
huhuhuhu...
Andaian RAKYAT MALAYSIA menjadi kenyataan sebab itu semua adalah DOA...
Reaksi muka FAKRI langsung xde rasa bersalah, sepakkannyer tidak berjaya  menjaringkan GOL...


Tamat perlawanan dalam masa tambahan menyaksikan kedua dua pasukan harus mencari kemenangan menerusi sepakan penalti dan penjaga gol Khairul Fahmi Che Mat cemerlang menangkap kemas sepakan ke lima Indonesia dan seterusnya Baddrol Bakhtiar menyempurnakan penalti ke lima Malaysia untuk memberikan kemenangan 4 – 3 kepada pasukan Harimau Muda seterusnya berjaya mempertahankan Pingat Emas Sukan Sea.
Creadit : kelantanfa.com


TEAM Malaysia Hebat.. namun rahsianya ..kerana MALAYSIA ade seorang MUSLIM, ade seorang TAMIL, ade seorang pula GURU, dan yg penting Team MALAYSIA ade khairul fahmi che mat yg sentiasa cermat menangkap bola, dan MALAYSIA juga ade baddrol bakhtiar yg sentiasa berikhtiar menjaringkn gol dari jarak jauh :) kekekeekekee dan yg paling Hebat ialah kerana MALAYSIA ade ONG ( Ong Kim swee )!!!!!! Hahah....just a joke..Tahniah Malaysia....Tahniah seluruh rakyat Malaysia..:)

Thanks kerana sudi baca entry IVM !! U all sweet !!

0 000 org mendoakan kebahagian IVM: