Monday, 21 November 2011

Suka-Suka

Assalamualaikum....

Selamat petang semua...
Petang ni, mood untuk kerja mmg xde, dah la masuk kerja dah pukul 1....
Masuk kerja pun, xde kerja lain duk usha2 blog je...
Usha blog, pastu update blog... 
Antara banyak2 blog, aku sangat teruja dengan 1 blog ni...
Sebab :

1. Tuan Blog sangat comey
2 . Blog sangat cantik
3. Header sangat cun
4. Blog yang banyak tutorial ( Ini yg penting )


Cantikkan header




Kalau korang xcaya cakap aku, apa kata korang klik nama ni ->LYSSA FAIZUREEN
Sure ar korang teruja n suka sbb banyak tutorial kat blog ni.. 
Korang xakan rasa punyerla, terjah blog LYSSA FAIZUREN ...

Okla, nak aku nak balik dah ni..
Jangan lupa ya, terjah blog Cik LYSAA cantik...

Thanks kerana sudi baca entry IVM !! U all sweet !!

2 000 org mendoakan kebahagian IVM:

Lyssa Faizureen said...

heee .tengs sebab buat entry pasal lyssa ! huhu . terharuuu T_T

thnx sgt taww.. hehe ... blog lyssa bebiasa jer . header pun biasa ... :)

VespamMerah said...

xpe..akak suka blog lysaaa, cun..paling penting byk tutorial...hehehe