Sunday, 18 December 2011

Freebies Doodle Couple

..Assalamualaikum !...
Peacee ^_^
camat pagi semua....

Hari ni agak mendung ...
semangat nak kerja pom suam-suam kuku, mata pom layu je.....
hehehehehe... selalunyer bolat je mata IVM ni..
semangat kerja hari isnin memang tak de...
kerja pom  tak banyak sangat, so IVM design header utk blog IVM hehehe...

Kali ni ada kelainan header IVM ni, selalunyer header IVM letak gambar IVM sendiri...
tapi kali ni, IVM letak gambar Doodle..
cantikkan Doodle IVM ni, cantik tak??????....pandai tak?????....
kreatif tak????...
hehehehehe...

cantik memang cantik, pandai memang pandai, sure la kretif kan, tapi bukan IVM yang buatkan ...
kantoi sudah ... ^_^
Doole ni IVm ambil dari Hafizzi Aziz...
Doodle ni "Freebies Doodle Cuople " from Hafizzi Aziz...
Kalau korunk nak Frebies Doodle ni, korunk boleh singgah blog Hafizzi Aziz...
Sebelum korunk ambil tu mintak izin dulu tau, jangan lupa tinggal koment kat entry beliau..
Korunk klik je link kat bawah ni :)
Freebies Doodle Couple

peace ^_^ ..


Thanks kerana sudi baca entry IVM !! U all sweet !!

2 000 org mendoakan kebahagian IVM:

IEQAH said...

wahh leh laa order dgn si cantek ni pulak next timee

VespaMerah said...

hehehe...bolehla order..tq