Monday, 5 December 2011

Siapa Yuyu Zulaikha??????

Assalamualaikum....

hai readers, hari ini nak bercerita pasal adik cantik....
kalau korunk gila bebelog sure korunk kenal dengan Yuyu Zulaikha...
 1 dunia kenal si cantik manis ni...( bagi mereka2 yang gemarkan bebelog je la )...
bagi IVM, setiap kali nk update entry,  mesti belog Yuyu Zulaikha yang IVM jelajah dulu ....
suka!! suka!!! suka!!!..
^_^

walaupun header Yuyu simple, tapi entry yang Yuyu update mmg best di baca, tak jemu dan gempak... ( tak macam entry IVM kan hehehehhehehe )...

hari ni datang kerja, dengan mood ngatok gila, semalam seorang2  kat rumah, takut gila my hubby kerja standby...huhuhu..semua perasaan datang...hehehehe ..PENAKUT...
hari ni agak lambat update entry kerana settlekan kerja yang tertunggak dan mood ngatuk melanda..  ^_^..
( dah lari dari tajuk asal )..


Sejak 2 menjak ni IVM mabuk design wateramark..
eh eh...tiba2 citer watermark plak, memang gila watermark la IVM ni....ish ish ish... ^_^
watermark ni kaitan dengan Yuyu Zulaikha, ini kerana???????...
^_^  IVM hadiahkan watermark untuk Yuyu Zulaikha...
Mula2 IVM emailkan watermark kat email Yuyu, IVM ingatkan Yuyu tak sudi terima..
hampir kegarisan penamat jugak la IVM kecewa, hari silih berganti tapi tak de respond dari Yuyu..
tido terlentang sambil2 tangan atas dahi, memikirkan KENAPA YUYU tak reply email...????
tertanya2
 " tak cantik ke watermark aku buat untuk dia"
" yuyu tak buka email ke "
"sampai ke tak email aku send utk Yuyu"
"betol ke aku send untuk Yuyu"
( banyak betol persoalankan )

semua persoalan terjawab hari ni.... bila nak update entry terpandang 1 comment dari insan misteri..hehehhehe..
korunk mesti dah dapat agakkan...betol tak ??? ^_^


kalau ada yang belum follow Yuyu, korunk singgah -> Blog Yuyu Zulaikha

tq ya Yuyu sebab sudi singgah belog akak...
happy sangat...
 bye bye
^_^

Thanks kerana sudi baca entry IVM !! U all sweet !!

5 000 org mendoakan kebahagian IVM:

D' HaTi said...

follow me back

VespaMerah said...

done dear :)

Rtp Farra Arisha said...

the watermark is nice! :) hehe.

VespaMerah said...

Rtp Farra..tq..berminat???kalau bminat boleh sy buatkan...

Miss Deen said...

comei ja entry akak
missdeen13.blogspot