Monday, 5 December 2011

Page IrzaVespa Merah

Assalamualaikum...

Tq ya korunk, kerana sudi follow belog IVM ni...
apa kata alang2 korunk dah follow belog IVM ni, korunk LIKE plak page IVM ..
Senang je just klik LIKE je..

untuk like page IVM sila klik - >  SINI 


Kalau korunk klik page IVM ni, IVM akan hadiah untuk korunk 1 watermark....
ok tak????
tapi korunk tak boleh  design sendiri watermark tu, sebaliknyer IVM sendiri yang akan design..
korunk just bagi gambar serta nama korunk je..

 sekiranyer sambutan mengalakkan, IVM akan buat watermark ni ikut turutan tau...
dan korunk tak boleh push IVM siapkan watermark ni cepat2 tau, sebab IVM kerja...

kalau korunk berminat sila koment kat entry ni ya...


Thanks kerana sudi baca entry IVM !! U all sweet !!

4 000 org mendoakan kebahagian IVM:

VespaMerah said...

cantik watermark...nak jugak

cik kunangkunangsenja said...

cantiknyer..tolong buatkan boleh :)

mizz sue91 said...

akk...sue dh like page akk ! :)

VespaMerah said...

Mizz Sue : ok tq..nati akak buatkan watermark utk sue ya